Zomeravondtrainingen

Binnenkort gaan de zomeravondtrainingen weer van start!

De eerste training voor de jeugd zal plaatsvinden op 21 juni. De training is bedoeld voor alle jeugd, van de C tot en met de F jeugd! We beginnen om 18.30, en zullen ongeveer om 19.30 stoppen! Ik zal de trainingen weer voorbereiden, maar het zou fijn zijn als er een paar (oudere jeugd)leden kunnen en willen helpen om de trainingen te geven! Stuur een mailtje aan toernooi@fiducia.nu als je een of een paar keer wilt helpen.

Ook de oudere jeugd (A, B en C) en senioren (inclusief recreanten en midweek) kunnen weer door trainen tijdens de zomer. In verband met de selectietrainingen zal de eerste training plaatsvinden op 28 juni, van 20.00 tot 21.30! Ook hier kan ik wat hulp gebruiken bij de trainingen, of misschien wil iemand anders een keer de training voorbereiden! Ik hoor het graag!

We zullen door trainen zolang er genoeg animo is!

Leon Rotscheid