Versterking selectie Fiducia

Jeroen de Kam kiest voor Fiducia.

Vanaf volgend seizoen komt jeugdtalent Jeroen de Kam de selectie van Korfbalvereniging Fiducia versterken. Jeroen maakt de overstap van het Utrechtse Synergo, waar hij afgelopen seizoen in het 1e en 2e team gespeeld heeft.

De komst van de 20-jarige Jeroen de Kam is voor de selectie van Fiducia een belangrijke versterking voor komend seizoen. TC-Voorzitter Leon Rotscheid:” Zijn korfbalkwaliteiten, maar ook zijn sociale betrokkenheid zijn niet onopgemerkt gebleven. Jeroen heeft een bijzondere manier van korfbal, lichtvoetig, beweeglijk maar zonder andere spelers in het spel te vergeten. Zijn afronding op het schot is van hoog niveau.
We zitten met Leidsche Rijn op een groei locatie in het hart Nederland. Met een fantastisch nieuw complex, dat na de zomer feestelijk en groots geopend zal worden,hebben we een mooie basis om ons met de selectie verder naar de 1e klasse te gaan bewegen. De komst van Jeroen en de continue instroom vanuit onze eigen jeugdopleiding zal hier zeker een steentje aan bijdragen.”
Op 14 juni begint de selectie onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Marc Verhoeven aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Fiducia is dé korfbalvereniging van Leidsche Rijn. Met een nieuwe kantine, een ruim kunstgrasveld en een goede jeugdopleiding zijn alle facetten aanwezig om nog verder te groeien. Een sterke selectie, gezelligheid en ambitie, Fiducia heeft het!