Weer versterking voor de selectie

Korfbalster Ruth Verweijen zal vanaf komend seizoen deel uitmaken van de korfbalselectie van Fiducia in Utrecht.

Ruth Verweijen is 19 jaar en woonachtig in Utrecht. Ruth speelt op dit moment bij Synergo waar ze op 12-jarige leeftijd is begonnen met korfbal. Na de zomer begint Ruth een nieuwe studie aan de ALO in Nijmegen tot sport-docent.

“Het is voor de vereniging leuk dat nieuwe leden zich aanmelden bij onze selectie. Hierdoor ontstaat er meer concurrentie binnen de jonge selectie en bouwen we als vereniging aan ons niveau en korfbalspel. De komst van Ruth zal zeker een impuls geven aan de gehele groep.” Aldus de TC-voorzitter Leon Rotscheid.

Aankomend hoofdtrainer Marc Verhoeven: ”Ruth haar sport-achtergrond, in combinatie met haar fanatisme en korfbalkwaliteiten zorgt ervoor dat ze in haar nieuwe korfbalomgeving nog sneller kan ontwikkelen. Ik ken Ruth als iemand die het maximale eruit wilt halen en dat gaat haar zeker lukken in het Rood-Wit geblokte shirt.”

Naast het korfbal heeft Ruth aangegeven zich in te willen zetten voor verenigingsactiviteiten binnen Fiducia. Ruth is de derde versterking van buitenaf, naast de instroom uit de eigen jeugdopleiding, voor de selectie komend seizoen. Eerder kondigden we de komst van Jeroen de Kam en David Kwant al aan.