Ook de jeugd stroomt door naar de selectie!

Na de eerdere mededelingen dat de selectie uitgebreid is met (jonge) spelers van buiten Fiducia, kunnen we niet zonder trots melden dat ook uit onze eigen jeugd een drietal dames toegevoegd zijn aan de selectie.

Annick de Maa, Rebecca Staats en Sanne Ietswaard zullen de komende weken, en tijdens de voorbereiding een gooi doen naar een plekje in de selectie!

Wij zijn blij en vooral trots dat deze 3 dames, na het succesvol doorlopen van meerdere 1e jeugdteams, nu ook doorstomen richting de selectie! Met deze drie dames, waar Sanne 2 seizoenen geleden ook al een jaar in het tweede heeft gespeeld, is de selectie aan de dames kant zo goed als rond. Met de potentie van deze 3 jonge honden, zal het selectieproces voor de (hoofd)trainer zeker niet makkelijker worden, Wij hopen dat de dames zich van hun sterkste kant zullen laten zien, en de “gevestigde orde” op zullen schudden! Concurrentie houdt een ieder scherp!!!

Dames, ook vanuit de TC: SUCCES!

In de komende seizoen verwachten wij nog meer van onze talentvolle jeugd toe te kunnen voegen aan de selectie!

Wij zijn nog op zoek naar minimaal 1 of 2 talentvolle heren, die actief kunnen zijn op minimaal 2e/3e klasse niveau, om de selectie helemaal compleet te maken.

Mocht je interesse hebben, of iemand die kennen die interesse heeft, stuur een berichtje aan TC@fiducia.nu!