Tweede overwinning Fiducia C1

Afgelopen zaterdag stond alweer de 2e wedstrijd op het programma. Op bezoek kwam het bekende OVVO uit Maarssen. Vandaag voor de 1e keer in de nieuwe kantine en bespreken in onze mooie nieuwe kleedkamers. De wedstrijd was om 12.15 maar de halve ploeg had al ingevallen in diverse andere teams en was al lekker nat geregend.  De vraag was hoe de C1 zou starten na deze wat rommelige voorbereiding. We wisten dat met name over de dames vandaag de kansen lagen en dat bleek ook te kloppen. Gelukkig was het bij de start van onze wedstrijd het zonnetje gaan schijnen en was het langs de kant ook goed toeven voor de vele ouders.  De start was goed via een snelle goal van Marc, maar de tegenstander  reageerde met een doorloopbal en zette 1-1 op het score board. Daarna scoorde Kim snel 2 keer via een mooie doorloopbal, waarvan de 2e na een schitterende dieptebal van Daan. Toen was er een fase met heel veel kansen voor Fiducia C1 alleen geen doelpunten. Er werd uiteindelijk gerust met een 4-2 voorsprong. In de rust tevreden coaches alleen moesten we meer gaan afronden om het klasse verschil ook in doelpunten uit te drukken. Helaas bleef het stroef lopen en kwam OVVO nog terug tot 5-4.  Na een aantal wissels scoorde Sitara de bevrijdende 6-4 en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk bepaalde Robbe en Kim de eindstand op 8-4.  Volgende week komen onze vrienden uit IJsselstein op bezoek. Ook zij hebben 2 maal gewonnen dus dit beloofd een spannende wedstrijd te worden om 10.45.