Nieuw in de selectie 2; Ties Schenk

Ik ben Ties Schenk, Ik ben 18 jaar en woon in Schoonhoven wat best een stukje rijden is, maar dat heb ik er zeker voor over!

Ik studeer Fysiotherapie in Utrecht, wat ik super leuk vind. Dit wordt ook voor mij mijn eerste jaar in de selectie. Vorig jaar heb ik besloten om naar een andere vereniging over te stappen. Toen viel mijn oog meteen op Fiducia, dit door het niveau en natuurlijk de gezelligheid!!

Mijn ouders hebben beide ook bij Fiducia gespeeld en daarom was deze stap niet heel moeilijk. Afgelopen jaar was een gek jaar, maar toch heb ik genoten van dit seizoen in de A. We hebben natuurlijk veel wedstrijddagen gemist en heb daarom misschien nog niet met iedereen kunnen kletsen, maar dat wil ik dit seizoen zeker inhalen;)

Groetjes Ties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: