Nieuw in de selectie 4; Niek Oostrom

Hallo, Ik ben Niek en komend seizoen ga ik proberen de selectie te halen! Als jullie me vaker hebben gezien dat kan kloppen ik ben ook actief geweest als jeugdtrainer.
Momenteel doe ik eigenlijk niet zoveel, ben net geslaagd op de havo dus ben veel bij mijn vriendin en korfbal lekker.  Binnen de club heb ik vanaf de d alle jaren doorlopen om nu bij de senioren uit te komen. Wat deze club zo mooi maakt is niet het korfballen zelf maar de altijd gezellige mensen die er altijd een leuke zaterdag van weten te maken. Wat ik vind waar ik het beste in ben in het veld is proberen iedereen altijd zoveel mogelijk te betrekken bij het maken van zoveel mogelijk doelpunten. Ik hoop jullie allemaal langs het veld te zien! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: