Nieuw in de selectie; Marloes

Hoi iedereen! Mijn naam is Marloes Adamse en ik loop nu zo’n 10 jaar rond bij Fiducia. Naast korfbal heb ik een enorme passie voor planten en natuur. Ik denk zelf dat een van mijn sterkere kanten is dat ik altijd vrolijk ben tijdens de wedstrijden en trainingen. Zelfs als we achter staan zul je mij nog met een lach op mijn gezicht (als ik niet te moe ben 😉) zien spelen en ik laat mezelf niet meeslurpen in de negativiteit van anderen!

Na al mijn jaren (op 1 jaar in de A1 na) in een 2e team te hebben gespeeld heb ik heel erg veel zin om dit seizoen nog veel meer te leren in de senioren. Daarvoor ben ik hier namelijk! Ik heb er heel erg veel zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: