Kampioen nummer 2: de D1

Vandaag was het er op of er onder. RDZ D1, medekoploper kwam op bezoek en om kampioen te worden moest er gewonnen worden. Veel gespannen kopjes bij zowel spelers als coaches. Uit werd er nipt gewonnen met 4-5, dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat werd het.

Fiducia D1 kwam achter maar wist de stand al snel gelijk te trekken, daarna bleef het in de eerste helft stuivertje wisselen en gingen ze rusten met 4-3. Na de rust was het RDZ die het eerst wist te scoren maar gelukkig wist Fiducia daarna twee keer de korf te vinden, 6-4. RDZ bleef doorgaan en kwam op 6-5 maar onze D1-ers wisten al vrij snel het verschil weer op 2 te maken. Rustig werd de wedstrijd uitgespeeld en na 50 minuten stond er een 8-6 overwinning op het scorebord en kon er feest gevierd worden.

Namens alle Fiducianen van harte gefeliciteerd toppers!!!